Rabobank Clubsupport “gun jij Gilde Sint Catharina en Barbara uw stem”

Van 4 oktober t/m 25 oktober kunnen leden van Rabobank Hart van De Meierij stemmen via rabobank internetbankieren. De code staat bij postvak in. Er komt géén brief meer.
Het Schijndels Gilde, is een culturele vereniging die deelneemt aan gemeentelijke activiteiten binnen Schijndel, en regio. We hebben een gildeaccomodatie aan de Rooiseheide 10, waar verenigingen en bedrijven,  diverse activiteiten kunnen verrichten zoals Kruisboogschieten, beugelen, jeu de boules, handboogschieten, enz. Ook nemen wij deel aan gildewedstijden binnen kring Maasland. Hier verrichten de Gilden schietwedstrijden, vendelen, trommen, jeu de boules wedstrijden en lopen we optochten.
Ons doel
Uw donatie willen we graag gebruiken voor het onderhouden van onze gildeattributen, zoals: trommen, vaandel, bazuinen en vendels.
Hartelijk dank.

Aankomende evenementen