Krijgt ons Gilde uw stem van Rabobank Clubsupport

Gilde Sint Catharina en Barbara Schijndel, doet dit jaar mee aan de Rabo Clubsupport van Rabobank “Hart van de Meierij” We zouden u willen vragen, of u een donatie zou willen doen aan ons Gilde, zodat we deze kunnen gebruiken voor het onderhouden van onze gildeattributen enz.

We stellen het zeer op prijs als u ons uw stem gunt.

U kunt uw stem uitbrengen tussen 5 en 25 oktober, het stemmen gaat deze keer online via de Rabo-app of Internetbankieren onder “Zelf regelen” (zie ook onderstaande instructie) mensen die online bankieren, hebben geen code ontvangen via de mail, dit kun je automatisch aanvinken bij het uitbrengen van je stemmen.

Maximaal twee stemmen voor dezelfde vereniging. Dus het is niet nodig om alle selecties aan te vinken. Als je daarna op de button klikt “stap 2 ” dan kun je een vereniging twee stemmen geven. Daarna klik je op “Stemmen indienen”

Bij voorbaat dank namens Gilde Sint Catharina en Barbara Schijndel.

http://www.rabobank.nl/clubsupport